Wie ben ik?


Evelien Ceulemans

Als klein meisje droomde ik ervan om danseres te worden. Ik kreeg dansles van mijn mama, volgde een opleiding aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen en slaagde erin mijn droom waar te maken. In 2009 behaalde ik een finaleplaats bij het televisieprogramma So You Think You Can Dance en ging ik aan de slag als freelance danseres en dansdocent.

In 2019 besloot ik om me bij te scholen tot yogadocent. Ik vertrok naar Ubud in Bali en volgde er de yoga teacher training 'Routes of yoga' journey in & expand out.

Yoga brengt me meer bij mezelf en geeft me de rust die ik nodig heb. Het geeft me enorm veel voldoening om dit ook te kunnen overbrengen aan anderen. 

Ik was zo geboeid door de kracht die we in onszelf hebben dat ik besloot om me verder te verdiepen en een opleiding startte tot Naturopaat. Ik voltooide reeds de modules Mindfulness Coach, Chakra en Aura Healing en Voetreflexologie. 

In de toekomst wil ik het aanbod bij You Be You graag verder uitbreiden.

Visie van You Be You


Jezelf zijn: het lijkt zo makkelijk maar dat is het vaak niet. In ons dagelijks leven en in de omgang met anderen wordt ons 'zelf zijn' regelmatig op de proef gesteld. Het is belangrijk tijd te nemen om bij jezelf te blijven, het is een grote kracht als je dit kunt. Door je te ont-doen van al je moeten, ont-moet je jezelf. We zijn vaak op zoek naar dingen die ons kunnen helpen. Yoga kan hier zeker toe bijdragen.